diumenge, 25 de maig del 2014

La primavera

Ja fa temps que ha arribat la primavera i sembla que va aguantant, així que participe al repte de maig de La Pareja Creativa, que consisteix en usar flors.
He fet una lletra personalitzada que vaig usar per a embolicar un regal, havia vist lletres per a decorar en diferents botigues i no són gaire cares, però podent-ho fer jo mateixa i reutilitzar material que aniria al fem, perquè no?



Com a base, he fet la lletra amb una caixa de cartró, vaig usar el programa de presentacions de Libre Office per a fer una lletra ben gran, que ocupara un full, amb una font que m'agradara, és difícil triar sols una, després la imprimisc de forma que quede sols el contorn per a no malbaratar tinta.

Comença la feina dura, posar-la sobre el cartró i tallar amb un cúter, després es repeteix el procés perquè siga suficient gruixuda  s'enganxen les dos lletres. Perquè no es moga, l'he enganxat amb una cola que converteix en post-it qualsevol paper, pel que després es pot desenganxar fàcilment i reutilitzar la lletra de paper.

I per últim a decorar! Vaig pintar el revers, que no es veu a la foto amb pintura plàstica i he usat està cintes de paper washi tape i retalls de papers diferents.

Quant a materials reciclats:
  • caixa de cartró

Per a decorar:
  • retalls de papers d'scrapbooking de Basic Grey i DCWV
  • cintes washi tape de Bambola, Tiger, Sphera, Pórtico i Satwa
  • lletres adhesives pintades 
  • pintura acrílica blava i verda per a aconseguir el color de moda: el teal, verd aigua més o menys, que es veu que fotografia fatal...
  • cola en barra Pritt
  • Cinta Post-it

4 comentaris:

  1. Qué bonita letra, seguro que decora cualquier cosa estupendamente. Gracias por participar con nosotras. Un besito. Ana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por la visita, la verdad es que quedó resultona cuando envolví el regalo con un lazo y la letra.

      Elimina
  2. Que proyecto más chulo! Los papeles que has usado son super bonitos. Muchisimas gracias por participar con nosotras en La Pareja Creativa. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por el comentario, ha sido un placer participar en el reto.

      Elimina